Graffiti verwijderen

Is uw gebouw beklad met graffiti? Bij Holscher verwijderen wij alle soorten graffiti op de meest effectieve wijze. Er zijn verschillende methoden om graffiti te verwijderen.

Stoomreiniging

Bij een stoomreiniging wordt de graffiti bespoten met kokendheet water. Door de hoge druk en hoge temperatuur lost de graffiti op in het water. Bij stoomreinigingen worden er geen chemische reinigingsmiddelen gebruikt. Dit is daarom ook een zeer duurzame oplossing.

Chemische reiniging

De chemische reiniging is de meest effectieve manier om van de graffiti af te komen. Hier worden chemische reinigingsmiddelen gebruikt. Deze middelen zijn biologisch afbreekbaar. Desondanks zijn deze slecht voor het milieu. Deze methode wordt toegepast om schade te voorkomen op gladde geschilderde oppervlakken. Wij bij Holscher passen deze methode alleen toe als er geen alternatief beschikbaar is.

Stralen

Met deze manier wordt een mengsel van water met stralingsmiddel op de graffiti gespoten. Deze stralen komen in verschillende varianten afhankelijk van het materiaal waarop bespoten wordt. Door met een hoge druk dit mengel te spuiten, wordt de graffiti met beleid verwijderd.

Bij Holscher is het mogelijk om na de behandeling een anti-graffiti coating aan te brengen. Met deze coating zal het verwijderen van de graffiti een stuk makkelijker zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 1 van onze experts.