Industrieel reinigen

Is het tijd om uw systemen, installaties, constructies of ruimtes te reinigen? Holscher is gespecialiseerd in industriële reiniging en kan u hierbij helpen. Onze industriële reiniger maakt gebruik van de nieuwste reinigingsmethodes, apparatuur en producten. Met hun jarenlange ervaring beschikken onze reinigers over de juiste ervaring om elk soort situatie op te kunnen lossen.

Staalconstructies en productieruimtes

Staalconstructies en productieruimtes krijgen al snel last van vuilophoping. Door de werkzaamheden worden dit soort ruimtes snel vuil en kan het personeel het zelf niet bijbenen. Om deze staalconstructies en productieruimtes schoon te houden, staan ​​de industriële reinigers van Holscher klaar voor een industriële reiniging. Holscher bekijkt wanneer de ruimtes op periodieke wijze onderhouden kan worden. Zo kan er tussen verschillende ploegen doorgewerkt worden en zal er minimale productiestilstand plaatsvinden.

Gastanks en silo’s

Holscher houdt zich ook bezig met de industriële reiniging en renovatie van tanks en silo’s. Voor de reiniging controleren onze werknemers de opslagtank eerst op eventuele lekkages, roestvorming of andere beschadigingen die gevolgen hebben voor het behoud van de tanks en omgeving. Vervolgens bepalen we na de inspectie het plan van aanpak. U kunt hier denken aan:

  • Inwendig en uitwendig reiniging tanks
  • Reinigen constructie of platforms rondom tanks
  • Verwijderen van roest
  • Schilderen van tanks
  • Verwijderen van stickers of plaatsen van nieuwe stickers.
  • Het opruwen van beton

Alvorens industriële reiniging uit te voeren, controleren industriële reinigers de opslagtank eerst op eventuele gebreken die de bescherming van de opslagtank en het milieu aantasten, zoals lekkage of andere beschadigingen.

Heeft u meer vragen over andere behandelingen? Neem dan contact op met 1 van onze experts. Bij Holscher kunt u terecht voor al uw reinigingsvragen!